ΠΟΑΔ: Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ οι ασφαλιστές της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΔ, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει, την θετική έκβαση των ενεργειών του, ως αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας με το Προεδρείο του Σωματείου Μέλους μας, «Σωματείο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτ. Μακεδονίας», για την ένταξη του ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ , προϋπολογισμού € 5.000.000 «Στήριξη Ρευστότητας σε Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία Covid19 στην Δυτική Μακεδονία» και το οποίο αφορά, όσους δεν μπόρεσαν να ενταχθούν στο πρώτο πρόγραμμα.

Ακολουθεί το Δελτίου Τύπου του Σωματείο Μέλους της ΠΟΑΔ:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ενταχθήκαν στο Νέο Πρόγραμμα «Στήριξη Ρευστότητας σε Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία Covid19 στην Δυτική Μακεδονία» που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του

Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014-2020 συνολικού προϋπολογισμού 5 εκ ευρώ και μπορούν να ενταχθούν και επιχειρήσεις που δεν μπορούσαν να ενταχθούν στο πρώτο πρόγραμμα .Η Απόφαση-πρόσκληση ανακοινώθηκε στις 11/1/2021 ΑΔΑ:ΩΥΓΘ7ΛΨ-5ΞΘ. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 27 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 3 Μαρτίου 2021.

Όλη η προσπάθεια για ένταξη των ΚΑΔ μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που είναι το δεύτερο (στο πρώτο οι ΚΑΔ μας δεν είχαν ενταχθεί ) ξεκίνησε στις 27/11/2020 όπου με επιστολή μας προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ στην οποία το Σωματείο μας είναι Μέλος ενημερώσαμε για την πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής

Μακεδονίας που τέθηκε και δημοσιεύθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 26/11/2020 από τον Αντιπεριφερειάρχη

Περιφερειακής Ανάπτυξης Κο Λυσσαρίδη Νικόλαο και από τον Περιφερειάρχη Κο Κασαπίδη Γεώργιο για την δημιουργία ενός νέου προγράμματος τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ, για την στήριξή των επιχειρήσεων που δεν εντάχθηκαν στο προηγούμενο πρόγραμμα. Ενεργώντας άμεσα, Η ΠΟΑΔ απέστειλε στις 3.12.2020, προς τον Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρη και στον

Περιφερειάρχη Δυτίκης Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γεώργιο, αίτημα για την ένταξη των ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στο νέο Πρόγραμμα, Από το Ιδιαίτερο Γραφείου του Υφυπουργού κ. Τσακίρη, Η ΠΟΑΔ έλαβε την επομένη ημέρα της αποστολής δηλ. στις 4.12.2020 σχετική απάντηση.

Θέλουμε να Ευχαριστήσουμε την ΠΟΑΔ,τον Περιφερειάρχη Δυτίκης Μακεδονίας Κο Κασαπίδη Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης Κο Λυσσαρίδη Νικόλαο και όλους όσους συνέβαλαν για το θετικό αποτέλεσμα της ένταξης μας στο νέο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε με την υγειονομική και οικονομική κρίση που έφερε η πανδημία του COVID-19 η στήριξη του κλάδου μας αλλά και όλων των κλάδων πρέπει να συνεχιστεί για να επανέλθουμε όλοι μαζί το συντομότερο δυνατόν στην κανονικότητα.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *