Σε ισχύ τα συμβόλαια ασφάλισης των αυτοκινήτων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας διευκρινίζουν από το ασφαλιστικό πρακτορείο (update)

Οπως ενημερωθήκαμε από το Ασφαλιστικό γραφείο, Αφοι Αρβανιτιδη ΑΕ, που έχει μέσω των σχετικών διαγωνισμών ασφαλίσει τα οχήματα της Περιφέρειας Δράμας,που αναφέρονται στο παρακάτω θέμα από τοπική ιστοσελίδα που αναδημοσιεύσαμε, αλλά και άλλων περιφερειών, τα συμβόλαια ασφάλισης είναι σε ισχύ.


Συγκεκριμένα, όπως μας διευκρινίζουν από το ασφαλιστικό πρακτορείο οι όποιες οφειλές εκκρεμούν για την πληρωμή των ασφαλιστηρίων έχουν να κάνουν με διαδικασίες εγκρίσεων πληρωμής που ακολουθούνται από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους διαγωνισμούς και αυτό σε καμία περίπτωση δεν αφορά την ισχύ των ασφαλιστικών συμβολαίων που έχουν εκδοθεί και ισχύουν κανονικά.

Δείτε το θέμα της προηγούμενης ανάρτησης

Ανασφάλιστα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα μεγάλης Περιφερειακής Ενότητας εδώ και μήνες!

Το φαινόμενο των ανασφάλιστων αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι πλέον καθεστώς και βέβαια αφορά περισσότερο τους ιδιώτες κατόχους ΙΧ και μηχανών άλλα όταν πρόκειται για κρατική υπηρεσία μάλλον το θέμα ξεφεύγει.
Δείτε τι ακριβώς αναφέρει τοπική ιστοσελίδα της Δράμας dramini.gr και για τους λόγους που είναι ανασφάλιστα.
Ανασφάλιστα κυκλοφορούν τα υπηρεσιακά οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και παραμένουν σε αυτή την κατάσταση εδώ και αρκετούς μήνες (μετά το πέρας της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την έκδοση των ασφαλιστικών συμβολαίων). Τα τελευταία, παρότι εκδόθηκαν δεν πληρώθηκαν ποτέ.
Άρα η ασφαλιστική κάλυψη των οχημάτων δεν υφίσταται…

Τα ερωτήματα που προκύπτουν θα πρέπει να απαντηθούν.

Συνεχίζουν να μένουν ανασφάλιστα τα συγκεκριμένα οχήματα εξαιτίας ολιγωρίας της Π.Ε. Δράμας; Ποιος άλλος μπορεί να είναι ο λόγος; Δεν υφίσταται σοβαρός κίνδυνος, ειδικά τώρα που τα οχήματα της κυκλοφορούν συνεχώς στους δρόμους του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων;

Τίθενται, λοιπόν πολλά θέματα, πρωτίστως ασφάλειας, οικονομικά, αποζημιώσεων αν συμβεί το παραμικρό, λόγω ατυχήματος κ.τ.λ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *