Σε νέα Ιδιόκτητα γραφεία η International Life στη Θεσσαλονίκη

Η International Life εγκαινίασε τα νέα ιδιόκτητα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη καθώς και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Β. Ελλάδος σε οκταόροφο κτίριο 2.250 τ.μ.

Τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η International Life την 12 Νοεμβρίου στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας. Πλέον τα γραφεία της International Life, καθώς και το νέο σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο στεγάζονται σε ιδιόκτητο 8όροφο κτίριο συνολικής έκτασης 2.250 τ.μ. επί της οδού Β. Όλγας στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

6525344Στην εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος, παρευρέθηκαν ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Agency System, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, οι Area Managers Βορείου Ελλάδος κ.κ. Στάθης Γαβριηλίδης, Πρόδρομος Μιχαηλούδης και Νίκος Παπακωνσταντίνου και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας. Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης δυναμικό «παρών» στελέχη και συνεργάτες της Βορείου Ελλάδας.

288282Μετά τον αγιασμό των νέων γραφείων, ακολούθησε ένα ειδικό workshop στρατολόγησης για τα Στελέχη της Βορείου Ελλάδος στα πλαίσια του οποίου οι Area Managers και οι Agency Managers Β. Ελλάδος κατέθεσαν τις ιδέες και τα πλάνα στελέχωσης για το 2014. Κατά την εκδήλωση οι συνεργάτες της εταιρείας εξέφρασαν με θετικά σχόλια την ικανοποίησή τους για τις δραστηριότητες και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι εκτός των εγκαινίων του νέου κτιρίου και του εκπαιδευτικού κέντρου Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Area του κ. Πρόδρομου Μιχαηλούδη.

Ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τους συνεργάτες μας στα νέα μας ιδιόκτητα γραφεία στη Θεσσαλονίκη. Με την ευκαιρία των εγκαινίων, ενημερώσαμε τους ανθρώπους μας για τις μεθόδους και τις τεχνικές ενίσχυσης ανθρώπινου δυναμικού στις οποίες επενδύουμε και παρουσιάσαμε το νέο μας εκπαιδευτικό κέντρο στη Β. Ελλάδα το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία της αγοράς. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η πορεία της International Life στην Βόρειο Ελλάδα έχει σημειώσει εντυπωσιακή αύξηση σε σχέση με το 2012. Δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό των ανθρώπων μας με ενέργειες, εργαλεία και πρακτικές για την συνεχή ανάπτυξή τους.»



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *