Σε πλήρη εφαρμογή το εκπαιδευτικό πλάνο της Brokers Union

Η BROKERS UNION με γνώμονα την αρχή ότι η εκπαίδευση, η μεθοδική εργασία και τα κατάλληλα “εργαλεία” marketing είναι τα θεμελιώδη στοιχεία για την ανάπτυξη πωλήσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την εφαρμογή του εκπαιδευτικού της πλάνου.
Έτσι, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών της δραστηριοτήτων και ενώ ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος προϊοντικών εκπαιδεύσεων με αντικείμενο προγράμματα Ζωής, Υγείας & Επενδυτικά, από την Πέμπτη 1η Μαρτίου ξεκινά ο δεύτερος κύκλος εκπαιδεύσεων.
Σε αυτό τον κύκλο, καθιερώνεται ένας διαφορετικός, σύγχρονος και διαδραστικός τρόπος για την επιμόρφωση των Συνεργατών : η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με μορφή webinar, θα είναι ελεύθερα προσβάσιμη από όλα τα Μέσα ( Η/Υ, tablet, κινητό), ενώ θα υπάρχει “μετάδοση” σε σταθερή ημέρα και ώρα, κάθε Πέμπτη στις 15:00.
Η θεματολογία θα εστιάζει σε προϊόντα και σε τεχνικές διείσδυσης σε αγορές με βάση τα προϊόντα που θα αναλύονται. Ενδεικτικά θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στα Ομαδικά Συμβόλαια, σε ασφάλιση ξενοδοχείων, προγράμματα Cyber Insurance, σε εξειδικευμένα προγράμματα BU, ενώ θα γίνει και ανάλυση αγορών όπως εκείνη της Υγείας κ.λπ. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα και θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να απαντά ο εισηγητής.
Με αφορμή τα webinars και σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και με τη Διεύθυνση Πωλήσεων, οι Συνεργάτες μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικά webinars, αποκλειστικά σχεδιασμένα για εκείνους, με θεματολογία της επιλογής τους και σε χρόνο που θα τους εξυπηρετεί. Επιπλέον, πάντα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και με τη Διεύθυνση Πωλήσεων, μπορούν να επιλέξουν και να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε είναι χρήσιμο και διαθέσιμο από την “Εργαλειοθήκη Marketing” της BROKERS UNION, για να προσεγγίσουν τις αγορές της επιλογής τους.

Η BROKERS UNION επενδύει σε καινοτόμες υπηρεσίες με συνέπεια και πάθος, γιατί πιστεύει ότι οι στόχοι της Εταιρίας θα πραγματοποιηθούν μόνο μέσα από ένα δίκτυο πολύ δυνατών Συνεργατών, που θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποστήριξη.


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *