Στη Στοκχόλμη το εταιρικό δίκτυο της ERGO

Στη Στοκχόλμη, το πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Σουηδίας, στη χώρα που αναπτύχθηκε και ακμάζει η κοινωνική οικονομία, ταξίδεψαν οι επιτυχόντες συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της ERGO, που αναδείχθηκαν στο πλαίσιο διαγωνισμού πωλήσεων της εταιρείας για το 2018.

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην πόλη, μία από τις πιο όμορφες, ζωντανές και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του ευρωπαϊκού Βορρά, η οποία αποτελείται από μία συστάδα διαμαντένιων νησιών και βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χώρας, στην είσοδο της λίμνης Mälaren. Το όνομά της σημαίνει “πόλη ανάμεσα σε γέφυρες” και πρόκειται για μια από τις ομορφότερες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης, με παλάτια, κήπους, κτήρια πραγματικά κομψοτεχνήματα, εκκλησίες επιβλητικού μεγέθους και ένα πλήθος από μουσεία και γέφυρες που τη χαρακτηρίζουν ως “Βενετία του Βορρά”. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μοναδική στιγμή του ταξιδιού αποτέλεσε η ξενάγηση με ποδήλατο κατά μήκος των καναλιών της πόλης, καθώς βέβαια και η επίσκεψη στο μουσείο Vasa, το μοναδικό πλοίο στο κόσμο που σώζεται από τον 17ο αιώνα και είναι μοναδικό έργο τέχνης. Τους Συνεργάτες συνόδευσαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης κ.κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Κυριάκος Μπαφίτης, Διευθυντής  Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Αλέξανδρος Λιάνος, Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Γιάννης Παπουτσάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου και Μιχάλης Σηφακάκης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου.

Κατά την 4ημερη διαμονή τους στη Στοκχόλμη οι συμμετέχοντες γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα και βίωσαν για μία ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπο, τη ζεστή υποδοχή και τους ισχυρούς δεσμούς που αναπτύσσει η ERGO με τους συνεργάτες της σε κάθε προορισμό, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *