Συμφωνία πώλησης στην I3CP Holdings ανακοίνωσε η City Insurance της Ρουμανίας

Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία στις Γενικές Ασφαλίσεις της Ρουμανίας η  City Insurance ανακοίνωσε  την Τρίτη ότι η τοπική εταιρία επενδύσεων Vivendi International έχει καταλήξει σε συμφωνία με την I3CP Holdings, με έδρα την Ολλανδία, για να πουλήσει το σύνολο της πλειοψηφικής συμμετοχής στην ασφαλιστική εταιρία.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Cyti Insurance δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα στην ασφάλιση αυτοκινήτων, με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών ( ΕΠΥ) 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η συμφωνία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα seenews.com, αναμένεται να ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο του 2021, με την επιφύλαξη έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές της Ρουμανίας, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της  City Insurance.

Η City Insurance παρέχει γενικές ασφαλιστικές. Ιδρύθηκε το 1998 από Ρουμάνους και ξένους επενδυτές και εδρεύει στο Βουκουρέστι, η εταιρία λειτουργεί 42 γραφεία και καταστήματα σε όλη τη χώρα, απασχολώντας 400 άτομα.

Με συνολικά περιουσιακά στοιχεία 700 εκατομμυρίων ευρώ και ακαθάριστα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ, η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερους από 4 εκατομμύρια πελάτες, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας 

Το I3CP είναι ένας επενδυτής ECEEMEA που εδρεύει στην Ολλανδία και επικεντρώνεται σε τομείς ασφάλισης, αντασφάλισης, διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και fintech. Το I3CP διαχειρίζεται πάνω από 15 δισεκατομμύρια ευρώ και έχει γραφεία στο Άμστερνταμ και την Αθήνα.

Πηγή: seenews.com



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *