Συνεργασία ARAG με τον μεσίτη Ι. Οικονόμου

Ο γνωστός μεσίτης των Αθηνών κ. Ιωάννης Οικονόμου και η ARAG SE υπ/μα Ελλάδος, συνεργάζονται στον κλάδο της Νομικής Προστασίας.

36326Ο έμπειρος και εξειδικευμένος μεσίτης με πολύχρονη και επιτυχημένη διείσδυση στον χώρο της Νομικής Προστασίας προσθέτει στην διαμεσολαβητική του φαρέτρα τα εξειδικευμένα, καινοτόμα και ξεκάθαρα προγράμματα της ARAG – χωρίς ψιλά γράμματα και σύγκρουση συμφερόντων – σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι καταναλωτές αντιλαμβάνονται τα πλεονεκτήματα του κλάδου αυτού.
Ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγοί, απλοί καταναλωτές, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ιατροί, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν την χρησιμότητα των καλύψεων μέσα από τα προγράμματα της ARAG – ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε μια οικονομική συγκυρία, που καθιστά την χρησιμότητα αυτή σχεδόν αναγκαιότητα.
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας και απεικονίζονται ο Νόμιμος Εκπρόσωπος & Γενικός Δ/ντής της ARAG στην Ελλάδα κ. Δημήτρης Τσεκούρας, ο Δ/ντής Πωλήσεων της ARAG κ. Κων/νος Κοντογεώργος και ο κ. Ιωάννης Οικονόμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *