Το Συνέδριο του Automotive Glass Europe στην Αθήνα !

Το Automotive Glass Europe, ο πανευρωπαϊκός σύνδεσμος εταιριών με δίκτυα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, επέλεξε την Αθήνα για τη διεξαγωγή του εξαμηνιαίου συνεδρίου του.

Την φιλοξενία του συνεδρίου ανέλαβε η Autoglassfit AE με το δίκτυο καταστημάτων GlassFit® το μοναδικό μέλος του συνδέσμου από την ελληνική αγορά.
325632643Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την Δανία, τη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Νορβηγία, την Ελβετία, τη Σλοβακία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Πολωνία και βέβαια από την Ελλάδα, για να συζητήσουν τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αγορά για τη θραύση κρυστάλλων και να χαράξουν κοινή στρατηγική για το μέλλον. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Autoglassfit A.E. Κος Απόστολος Δουλγέρης, ο Αντιπρόεδρος Κος Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης και ο Γενικός Διευθυντής Κος Νικόλαος Γκουζέλος. Τον συντονισμό του συνεδρίου είχε ο Κος Pim De Ridder, ο επικεφαλής του συνδέσμου με έδρα το Άμστερνταμ.
Εκτός από τον τεχνικό τομέα (νέων εφαρμογών για την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων) αναπτύχθηκαν και άλλα ζητήματα όπως η εμπορική και η οικονομική πολιτική του συνδέσμου καθώς και η αναβάθμιση των λειτουργικών προτύπων των καταστημάτων με στόχο την βελτίωση της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των πελατών. Οι σύνεδροι λειτούργησαν σε ομάδες εργασίας και λήφθηκαν δεσμευτικές αποφάσεις για όλα τα κράτη μέλη.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ακρόπολης καθώς και να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της Αθήνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *