12η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων

Η Ευρωκλινική Παίδων διοργανώνει τη 12η Επιστημονική Ημερίδα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», μία εκδήλωση θεσμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 9.00 πμ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων.

987651
Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων θα παρουσιάσουν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, νέες μεθόδους καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις της Παιδιατρικής που βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη.
Η ημερίδα θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει τον κο. Bruce Okoye, Παιδίατρο – Χειρουργό στο St George’s University Hospital του Λονδίνου, ο οποίος θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική παίδων και τον κο. Παναγιώτη Σπυρίδη, Ομότιμο Αν. Καθηγητή Παιδιατρικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα μιλήσει για τις επιπτώσεις της αμφισβήτησης της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των εμβολίων.
Επιστημονικός υπεύθυνος της εκδήλωσης είναι η κ. Αγραφιώτου Αικατερίνη, Διευθύντρια Παιδιατρικής κλινικής της Ευρωκλινικής Παίδων .
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Μάρκετινγκ Ομίλου Ευρωκλινικής, τηλ.: 210 64.16.182, e-mail: mktpaidon@euroclinic.gr ή στο: http://www.euroclinic.gr/wp-content/uploads/2016/03/imerida-evroklinik-paidon.pdfΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *