120 δόσεις και αδικίες στους οφειλέτες του Π. ΟΑΕΕ

Του Ευθυμιάδη Χάρη
Προέδρου Συλλόγου Ασφαλισμένων -Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι περισσότεροι βουλευτές και συνεχίζεται η ενημέρωση από όλους τους συλλόγους και την πανελλήνια πρωτοβουλία ώστε να μην έχουν καμία δικαιολογία πως δεν ήξεραν.
Όσο για την ρύθμιση σαφώς και δεν είναι όπως θα τη θέλαμε αλλά θα διαγραφεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του χρέους του κάθε ασφαλισμένου
Οι μεγάλες αδικίες στην τωρινή ρύθμιση είναι ,πως επανέρχεται το χρέος στην προηγούμενη κατάσταση αν χαθεί , όπως και η επιμονή τους να μην διαγράφουν το χρέος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ποτέ δεν παρασχέθηκε.
Από την στιγμή που δέχτηκαν τον επανυπολογισμό των οφειλών,παραδέχονται πως το χρέος μας φόρτωνε επί τόσα χρόνια ο ΟΑΕΕ, ήταν πλασματικό και παράνομο με τα επιτόκια που ίσχυαν. Δεν υπάρχει καμία λογική να ξαναεπιστρέψει το χρέος του κάθε οφειλέτη στην προηγούμενη κατάσταση αν χαθεί έστω και μια δόση.
Θα πει ίσως κάποιος πως είμαστε αχάριστοι. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ.
Απλά πράττουν το αυτονόητο . Διαγράφουν τους παράνομους τόκους που το ίδιο το σύστημα μας φόρτωσε.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι τρέχουσες εισφορές για τους ενεργούς επαγγελματίες που πρέπει να είναι συνεπείς ώστε να ισχύει και η ρύθμιση .
Δεν καταφέραμε λίγα
Αποποινικοποίηση οφειλών
Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους
Επανυπολογισμός οφειλών, και όλα αυτά με τις πιέσεις των συλλόγων μας
Μπορούμε ακόμη περισσότερα.
Όσο για τους εργατοπατέρες ΕΣΕΕ κλπ συγγενείς ας μην βιαστούν να πανηγυρίσουν όταν επι χρόνια οι ίδιοι μας έλεγαν λαμόγια και κακοπληρωτές, όλους εμάς που δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τις άδικες χρεώσεις τους ΟΑΕΕ.
Η κυβέρνηση και όλες οι κυβερνήσεις που θα ακολουθήσουν θα βρουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων μπροστά τους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *