25 χρόνια παρουσίας στον ασφαλιστικό χώρο για τον Β Βαβυλουσάκη

Με 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ασφαλιστικό χώρο ο Β Βαβυλουσάκης επέκτεινε την δραστηριότητα της «Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες» στο Re Engineering και ασφαλιστικών επιχειρήσεων.
Ήδη , όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα, με την επαναπιστοποίηση των διεθνών προτύπων λειτουργίας της η ‘’Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες’’ διαπιστώνεται ότι επεκτείνεται με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα και στο Re Engineering .
Ο Δρ Βασίλης Βαβυλουσάκης με τη σταθερή πολιτική του στο χώρο αυτά τα χρόνια δημιούργησε υγιείς συνεργασίες οι οποίες ακόμα και στις αντίξοες σημερινές συνθήκες επιβιώνουν ικανοποιητικά έχοντας προοπτική, μιας και συνεχώς επαναπροσδιορίζονται και προσαρμόζονται στις επιβεβλημένες αλλά πολλές αλλαγές της αγοράς.
Όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος λέει: ‘’Στα χρόνια αυτά επαγγελματικά απέκτησα φανατικούς φίλους, αλλά και εχθρούς. Ευτυχώς επικράτησαν οι φίλοι. Το καλό επικρατεί. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, οι συνεργάτες μου και εγώ, έχουν επιτυχή έκβαση, ακόμα και στον ιδιόρρυθμο χώρο του επανασχεδιασμού επιχειρησιακών διαδικασιών, γιατί ακολουθούμε χρονοδιάγραμμα, ξεκάθαρα λόγια και διαδικασίες εξελισσόμενες. Σύντομα, θα έχουμε να πούμε περισσότερα πράγματα, αφού ακόμα βρισκόμαστε στη μελέτη και προσαρμογή τέτοιων διαδικασιών, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στην πολυπλοκότητα και την πληθώρα οδηγιών που καθημερινά σχεδόν καλείται η αγορά να εφαρμόσει. Είναι χαρά για μένα, συνεργάτες που μαζί ξεκινήσαμε τη δουλειά μας στον ασφαλιστικό χώρο, να παραμένουμε σταθεροί και πιστοί συνάδελφοι και ακόμα περισσότερο να βλέπω την επιτυχία τους σε πολλά επίπεδα’’.
Είναι αλήθεια ότι στον ασφαλιστικό χώρο άνθρωποι που δουλεύουν σε ‘’χωρίς προκατάληψη βάση’’ και έχουν την καλή μαρτυρία έμπειρων και έγκριτων ανθρώπων του χώρου, σίγουρα, εφόσον το επιθυμούν, η παρουσία τους είναι επιβεβλημένη για το καλό της δύσκολης αλλά και με ιδιαίτερη αξία ασφαλιστικής δουλειάς.
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο Β. Βαβυλουσάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΧΗΜΑ Α.Ε. Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις
011Ένα σύντομο βιογραφικό του Δρ Β. Βαβυλουσάκης από την επιτυχή και σταθερή παρουσία του για 25 χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο :
● Πραγματογνώμονας – Διακανονιστής Αβαριών, εργαζόμενος για την S. Modiano & Co Ltd/J.J.Benzonana, εταιρεία πρακτόρων αβαριών εξουσιοδοτημένη των Γάλλων και Γερμανών Ναυτασφαλιστών, Syndicat Francais de l’ Assurance Maritime et Transports, CESAM, VHA, VBS. Εκπαιδευόμενος και ύστερα διαχειριστής απαιτήσεων για διεθνείς εταιρείες ασφάλισης μεταφορών, διαμεταφορέων, logistics, ναυτασφαλίσεων και ευθύνης, όπως: Lutz, O. Schunk, Albingia, RAS, AXA καθώς και της Ελληνικής αγοράς, Nordstern, Εθνική κ.α.
● Τεχνικός Διευθυντής της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. / ΓΕΝΚΑ Ασφ. Συγκρότημα Α.Ε. από το 1998 έως το 2004.
● Πρόεδρος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Τ.Α.Ν.Π.Υ. από τον Ιούνιο του 2004 μέχρι το Νοέμβριο του 2007.
● Κοινής αποδοχής σύμβουλος στη διαχείριση κρίσεων και λογαριασμών μεσαίων και μεγάλων μονάδων, καθώς και στη διαχείριση απαιτήσεων ζημιών (σε ανεξάρτητη βάση).
● Τακτικό μέλος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Ε.Τ.Ε.Χ. από το Νοέμβριο του 2007 έως το Σεπτέμβριο του 2008.
● Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Quality A.E. Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων από το Δεκέμβριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2008.
● Μέλος Δ.Σ. της ΚΟΣΜΟΣ Ασφάλειες Α.Ε. από τον Οκτώβριο του 2008
● Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΧΗΜΑ Α.Ε.Α.Π. από το Σεπτέμβριο του 2012Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *