GT Motive και Mitchell, μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση

Οι μέτοχοι της GT Motive είναι ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της επέκτασης της κοινής συνεργασίας με τη Mitchell International για την περαιτέρω ανάπτυξη της στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου η εταιρεία έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος τα τελευταία πέντε χρόνια. Σε αυτή την ανανεωμένη συνεργασία, ο Αngel Martínez αναλαμβάνει την ανάληψη από τον Pepe Castelo ως Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Οι δύο μέτοχοι της GT Motive αποφάσισαν να επεκτείνουν την κοινή τους συνεργασία για να συνεχίσουν την ανάπτυξη της επιχείρησης μαζί τα επόμενα χρόνια, αξιοποιώντας τις γνώσεις της τοπικής αγοράς του ιδρυτικού εταίρου Einsa Group και της πρωτοποριακής τεχνολογίας του βορειοαμερικανικού ηγέτη στην P & C βιομηχανία Mitchell International.

Ο Αngel Martínez , Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: “Το πάθος που έχει μεταφέρει η GT Motive από την αρχή για την παροχή πληροφοριών με έναν απλό, ακριβή και εκτεταμένο τρόπο, ενισχύεται από τις δυνατότητες που προσφέρονται σήμερα από την τεχνολογία που επιτρέπει γρήγορη και προσιτή καινοτομία” . Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών κοινοπραξίας έχουν διπλασιάσει το μέγεθος της GT Motive, η οποίο σήμερα προσεγγίζει τα έσοδα των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτή την περίοδο, η Mitchell International έχει γίνει ένας γίγαντας της βιομηχανίας P & C, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ενός (1) δισεκατομμυρίου δολαρίων, μετά την πρόσφατη συγχώνευσή της με την Genex, έναν κορυφαίο πάροχο κλινικών λύσεων στις ΗΠΑ.

Ο Alex Sun, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mitchell International, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε πενταετή σχέση μας με τη GT Motive και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να φέρνουμε την καινοτομία στην ευρωπαϊκή αγορά και να δίνουμε λύσεις στις τρέχουσες και τις μελλοντικές προκλήσεις ‘’.

Στην ισπανική ασφαλιστική αγορά, δύο εταιρείες από τις Top 10 χρησιμοποιούν ήδη την τεχνολογία Workcenter από την Mitchell και την GT Motive και 8 από τις Top 10 χρησιμοποιούν άλλα προϊόντα της GT Motive. Στις αγορές χρηματοδοτικής μίσθωσης, διαχείρισης στόλου και μηχανικής εγγύησης, η GT Motive είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης
και είναι ο κύριος εταίρος των δύο μεγαλύτερων εταιρειών χρηματοδοτικής μίσθωσης για όλη την ευρωπαϊκή αγορά. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, στο τμήμα μετά την πώληση, όπου η εταιρεία εξυπηρετεί αντιπροσώπους, ασφαλιστικές εταιρείες, συνεργεία και διανομείς ανταλλακτικών, η GT Motive συνεχίζει να αναπτύσσεται στην Ισπανία και την Ευρώπη. Το 30% των εσόδων τους προέρχεται ήδη από εκτός Ισπανίας.
Επιπλέον, η ομάδα ηγεσίας αναδιαρθρώνεται. Από το Σεπτέμβριο η εταιρεία επεξεργάζεται ένα πρόγραμμα μετάβασης για τον σημερινό Διευθύνοντα Σύμβουλο Pepe Castelo ώστε να μεταφέρει τα καθήκοντά του στον σημερινού CEO Αngel Martínez και στην υπόλοιπη ομάδας διαχείρισης.

Ο Pepe Castelo έχει μετατρέψει την GT Motive από ισπανική εταιρεία σε διεθνή εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, με μια ομάδα διαχείρισης 6 διαφορετικών εθνικοτήτων, ένα ευρύ φάσμα πελατών που ασχολούνται με την αυτοκινητοβιομηχανία ,τη χρηματοδοτική μίσθωση, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους επισκευαστές και τους διανομείς ανταλλακτικών ‘’Υπήρξαν δώδεκα συναρπαστικά και έντονα χρόνια στα οποία έχω δώσει τα πάντα προσωπικά και επαγγελματικά.

Η GT Motive έχει απεριόριστες δυνατότητες και είμαι πεπεισμένος ότι ο Αngel μαζί με την σημερινή ομάδα θα συνεχίσουν και ακόμη θα επιταχύνουν τα επιτεύγματα που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή’’, δήλωσε ο Pepe Castelo για την εμπειρία του στη GT Motive. Από την 1η Φεβρουαρίου, ο ίδιος ο Αngel Martínez θα διαχειρίζεται την καθημερινή δραστηριότητα της επιχείρησης. ‘’ Έχουμε εργαστεί για αυτή τη μετάβαση για μήνες και θέλω να τονίσω ότι πρόκειται για μια αξιοσημείωτη διαδικασία την οποία ο Pepe και εγώ αισθανόμαστε πολύ περήφανοι.

Αυτό είναι δυνατό μόνο λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχουμε δημιουργήσει εδώ και χρόνια’’, λέει ο Αngel. Ο Pepe Castelo δεν θα εγκαταλείψει την εταιρεία μέχρι τις 31 Μαρτίου για να ολοκληρώσει τη διαδικασία μετάβασης. Ο Pepe πρόσθεσε: ‘’Ποτέ δεν θα αφήσω τη GT Motive, αυτό είναι ένα έργο που αισθάνομαι σαν μέρος του εαυτού μου και θα παραμείνω ως άλλο μέλος αυτής της οικογένειας επιχειρηματιών και φίλων “.

Αυτές οι αλλαγές διατηρούν, ενισχύουν και μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε με την στρατηγική για την αυτοκινητοβιομηχανίας με τη GT που συνεχίζει να στοιχηματίζει στην τεχνολογία, τη συνδεσιμότητα και την τεχνογνωσία στη διαχείριση ζημιών , στόλων και επισκευών.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *