International Life: Διοικητικές αλλαγές και νέα οργανωτική δομή

Νέα σελίδα στη διοίκηση της International Life, με άξονες τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παραγωγικότητα, σηματοδοτεί η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου.

Καθήκοντα Δ/νοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Μπράβος, διαδεχόμενος τον κ. Περικλή Λίβα. Ο κ. Γιάννης Μπράβος παραδίδει τη σκυτάλη της Γενικής Δ/νσης Εμπορικού Τομέα στην κα Ιωάννα Κοτσιφάκη, η οποία θα είναι και μέλος του Δ.Σ. της International Life AEAZ. Ο κ. Περικλής Λίβας, που κατείχε την θέση του Δ/νοντος Συμβούλου, συνεχίζει ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της International Life ΑΕΓΑ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της International Life ΑΕΑΖ.

Ο κ. Γιάννης Μπράβος αποτελεί δυναμικό στέλεχος της Διοικητικής Ομάδας της International Life από το 2004. Ξεκίνησε την καριέρα του ως απλός υπάλληλος, εν συνεχεία ως Σύμβουλος Διοίκησης της International Life, έχει περάσει από τη βαθμίδα του Deputy General Manager και έχει διατελέσει Γενικός Δ/ντής Εμπορικής Δ/νσης, δίνοντας νέα πνοή στην επικοινωνιακή πολιτική της Εταιρείας. Έχει συνεχή παρουσία στα Συνέδρια της GAMA International και του MDRT καθώς και στα Συνέδρια φορέων της ασφαλιστικής αγοράς. Είναι απόφοιτος του School of Management του Boston University (Bachelor of Arts & Sciences in Business Administration) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MBA- MIEM από το Πανεπιστήμιο SDA Bocconi και είχε εργαστεί για 1 έτος στο χώρο του Financial Services στη Νέα Υόρκη.

Η κα Ιωάννα Κοτσιφάκη είναι από τα πλέον καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη στον ασφαλιστικό κλάδο, με συνεχή εξέλιξη μέσα στην εταιρεία, καθώς φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια συνεργασίας. Έχει διατελέσει προϊσταμένη του κλάδου Ομαδικών Ασφαλίσεων, προϊσταμένη των κλάδων Ζωής και Αποζημιώσεων, Τεχνική Δ/ντρια του κλάδου Ζωής, Αναπλ. Γεν. Δ/ντρια της International Life Α.Ε.Α.Ζ. και Αναπλ. Γεν. Δ/ντρια Δικτύου Πωλήσεων Agency System. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ζωής στην ΕΑΕΕ και διαθέτει πλήθος μετεκπαιδεύσεων στο εξωτερικό.

Οι αλλαγές στη δομή της International Life πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της εταιρείας, με στόχο την ανανέωση της στρατηγικής της και την περαιτέρω θωράκισή της στη δυσχερή για την ασφαλιστική αγορά περίοδο. Ο κ. Γιάννης Μπράβος στα νέα του καθήκοντα αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στη χάραξη μιας νέας πολιτικής, τόσο για την εταιρεία όσο και το ανθρώπινο δυναμικό της, στη βέλτιστη προετοιμασία της εταιρείας εν όψει του Solvency II, στον εξορθολογισμό των λειτουργικών εξόδων και την επένδυση σε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, στην αναβάθμιση των υπαρχουσών υπηρεσιών της και στην εξέλιξη των δραστηριοτήτων της, ώστε η International Life να συνεχίσει να προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και στην αγορά.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Φωκίων Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τον ασφαλιστικό κλάδο, η International Life συνεχίζει την ανάπτυξή της, με νέο σχήμα στη Διοίκηση. Οι άνθρωποί μας αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Ομίλου. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Περικλή Λίβα για την πολύτιμη προσφορά του για 37 ολόκληρα χρόνια στην εταιρεία μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Γιάννη Μπράβο και στην κα Ιωάννα Κοτσιφάκη στα νέα τους καθήκοντα. Οι νέες αλλαγές σηματοδοτούν τη νέα κατεύθυνση στον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης της International Life. Το νέο σχήμα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, ευελιξία, νέες ιδέες και επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό για την περαιτέρω πορεία μας».

Ο κ. Γιάννης Μπράβος αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα: «Είναι πραγματική πρόκληση να αναλαμβάνω μία τόσο σημαντική θέση, σε μία χρονική περίοδο όπου κρίνεται το μέλλον του ασφαλιστικού κλάδου. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθώ στις ανάγκες του Ομίλου, να εμπνεύσω και να εμπνευστώ από τους ανθρώπους μας και όλοι μαζί να προσφέρουμε στις ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες τη θέση που τους αξίζει. Ο προκάτοχός μου, κ. Π. Λίβας, έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη και το έργο του αποτελεί μία πολύτιμη παρακαταθήκη και πρότυπο για μένα».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *