[upd-video] Γιάννης Χατζηθεοδοσίου : Είμαστε το “κόμμα” των επαγγελματιών, “Το Επιμελητήριό μας”

[upd-video] Γιάννης Χατζηθεοδοσίου : Είμαστε το “κόμμα” των επαγγελματιών, “Το Επιμελητήριό μας”

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με την συμμετοχή εκατοντάδων επαγγελματιών της Αθήνας, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του ΕΕΑ και επικεφαλής του συνδυασμού “Το Επιμελητήριό μας” πραγματοποίησε, Την Τρίτη το βράδυ σε αίθουσα της Αίγλης στο Ζάππειο, την κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού ενόψει των εκλογών του Δεκεμβρίου.
Κατά την ομιλία του, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, επισήμανε το σημαντικό έργο που έχει συντελεστεί στο Επιμελητήριο της Αθήνας την τελευταία τετραετία, που το έβγαλε από την αφάνεια το έκανε πρωταγωνιστή στην στήριξη των επαγγελματιών για την αντιμετώπιση και προβολή των προβλημάτων τους, ενώ πήρε σημαντικές πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν το ρόλο του.
Αναφερόμενος, στο συνδυασμό “Το Επιμελητηριό μας” και την συμμετοχή του στις εκλογές του Δεκεμβρίου, έδωσε έμφαση στην συμμετοχή σε αυτόν 160 επαγγελματιών, από όλους τους κλάδους έξω και πέρα από κόμματα και παρατάξεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι είμαστε σε ένα κόμμα, το κόμμα των επαγγελματιών
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ.Κροκίδης, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ.Μαρκουλιδάκης, οι πρόεδροι του ΠΣΣΑΣ και του ΠΣΑΣ κ.κ. Γαβαλάκης και Λελεδάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ Μαζαράκης, επίσης δήμαρχοι ,βουλευτές και πρώην υπουργοί, ενώ χαρακτηριστική ήταν και παρουσία του Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων.
Τέλος, να σημειώσουμε την ιδιαίτερη έντονη παρουσία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Αναλυτικά για την εκδήλωση σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει:

«Αέρα Νίκης» στο Συνδυασμό το «Επιμελητήριό μας» και τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την έως σήμερα δυναμική πορεία του και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ως πρόεδρος του ΕΕΑ, έδωσαν χθες εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, της αποκεντρωμένης διοίκησης, και της πολιτικής προσερχόμενοι στη συγκέντρωση του Συνδυασμού.
Στη μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στην Αίγλη Ζαππείου, οι παρευρισκόμενοι είτε χαιρετίζοντας δημόσια, είτε κατ΄ ιδίαν, απέδωσαν τιμή στον Συνδυασμό, ενώ αναγνωρίστηκαν και οι προσωποποιημένες προσπάθειες του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου να φέρει αποτελέσματα υπέρ των επιχειρήσεων, των επαγγελμάτων, της αγοράς, της οικονομίας.
Η επιβράβευση της έως σήμερα ανέλιξης του ΕΕΑ, η συμμετοχή του στα κοινά, η παρεμβατική του δράση υπέρ των μελών του και της αγοράς, η αποδοχή για τα όσα δρομολογούνται και η αναγνώριση της ευρείας δυναμικής που έχει επιτευχθεί ήταν «κοινός τόπος» για τους συμμετέχοντες.
Η ανέλπιστα μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ήταν εντυπωσιακή. Παρακολούθησαν μέσω των χαιρετισμών που προηγήθηκαν -της κεντρικής ομιλίας του κ. Χατζηθεοδοσίου- την πρωτοφανή αναγνώριση που έχει επιτύχει το Επιμελητήριο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Πολιτική, στην Κοινωνική και Επιχειρηματική κοινότητα.
Διάχυτο ήταν και το ενδιαφέρον για το μέλλον και τα όσα έχουν δρομολογούνται από τον Συνδυασμό με στόχο το ΕΕΑ να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα πιο σύγχρονο ευρωπαϊκό επιμελητήριο όπου θα μπορεί να προσφέρει στα μέλη του όπως ανάλογα ισχύει στα επιμελητήρια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Στην ομιλία του ο κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου έδωσε δείγμα των ρεαλιστικών και πραγματοποιήσιμων στόχων του ΕΕΑ για το επόμενο διάστημα καθώς, όπως ανάφερε, έχουν τεθεί οι βάσεις και πλέον μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα και συγκεκριμένα βήματα με σαφή προσανατολισμό. Οι επόμενες κορυφές για το ΕΕΑ είναι συγκεκριμένες και θα κατακτηθούν με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το περιβάλλον λειτουργίας της αγοράς, να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και να προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες το ΕΕΑ στα μέλη του.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Μεταξύ αυτών που προσήλθαν και τίμησαν την εκδήλωση ήταν οι: κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος – Πρόεδρος ΚΕΕΕ & Πρόεδρος ΕΒΕΑ, κ. Βασίλης Κορκίδης – Πρόεδρος ΕΣΕΕ & Πρόεδρος ΕΒΕΠ, κ. Παύλος Ραβάνης – Πρόεδρος ΒΕΑ, κ. Γιώργος Μπενέτος – Πρόεδρος ΕΕΠ, κ. Ανδριανός Μιχάλαρος – Πρόεδρος ΒΕΠ, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης – Πρόεδρος ΕΑΕΕ, οι Δήμαρχοι, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης – Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Γιώργος Καπλάνης – Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας, κ. Ηρακλής Γκότσης – Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Νίκος Ζενέτος – Δήμαρχος Ιλίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, οι Βουλευτές κ. Ιωάννης Μανιάτης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, κ. Μιχάλης Τσελέπης, κ. Σάκης Ιωαννίδης – πρώην Πρ. ΟΝΕΔ – Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ., κ. Γιώργος Ζησιμάτος – Εκπρόσωπος Τύπου ΑΝΕΛ, δεκάδες Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, Στελέχη από την ασφαλιστική αγορά καθώς και δημοσιογράφοι από τα ΜΜΕ, ανάμεσά τους ο Πρόεδρος και Διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ κ. Μιχάλης Ψύλος, η κα. Πόπη Τσαπανίδου, η κα. Μάγδα Τσέγκου, από τον Κλαδικό Τύπο της ασφαλιστικής αγοράς η κα. Μαρίνα Δρακάτου ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, ο εργατολόγος κ. Δημήτρης Μπούρλος, ο κ. Γιώργος Ρωμανιάς, ο κ. Γρηγόρης Πλαταράς – Πρόεδρος των Εκδοτών, και πολλοί άλλοι.Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *