spot_img
spot_img

Η AIG ανακοίνωσε πώληση μονάδων της στην Λατινή Αμερική και την Ευρώπη στην Fairfax

O αμερικανικός ασφαλιστικός όμιλος AIG (American International Group) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα πουλήσει ορισμένες επιχειρήσεις στη Λατινική Αμερική και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στην Καναδική Fairfax για περίπου $ 240 εκατομμύρια σε μετρητά.

3252523
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η AIG θα πουλήσει εμπορικές-και καταναλωτικές ασφαλιστικές εργασίες της στην Αργεντινή, τη Χιλή, την Κολομβία, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και την Τουρκία. Επίσης η Fairfax, θα αναλάβει την διαχείριση των χαρτοφυλακίων της των ακινήτων και του προσωπικού στις θυγατρικές της AIG, στη Βουλγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία.


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.