Διαφημιση-Mediakit

Ο,τι συμβαίνει στην ασφάλιση και τις ασφάλειες

Το asfalisinet.gr αποτελεί μια από τις κορυφαίες θεματικές ενημερωτικές ιστοσελίδες (online εφημερίδα)  με ειδησεογραφία  και πληροφορίες για την ασφάλιση [Ιδιωτική, Επαγγελματική,Κοινωνική] και υπηρεσιών που συνδέονται με την ασφάλιση [ΥγείαΧρηματοοικονομικά ] καλύπτοντας θέματα από την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, που γράφεται  και διαχειρίζεται ( εμπορικά ) αποκλειστικά από δημοσιογράφους εξειδικευμένους στην θεματική ενότητα . 

Με έγκυρες πηγές ενημέρωσης, αποκλειστικά για την ασφάλιση και τις ασφάλειες ή σχετικού ενδιαφέροντος, και συνεχή ανοδική πορεία επισκεψιμότητας αλλά και εξίσου σημαντική παρουσία με σελίδες στα social media (facebook, instagram, X(twitter) , linkedinμε 30.000+ ακόλουθους.

Με γρήγορη πλοήγηση και θεματική ανάπτυξη του περιεχομένου ανά κατηγορία ενημέρωσης, προσφέρει μοναδική εμπειρία για τους χρήστες του και από όλες τις συσκευές πλοήγησης στο internet.

To asfalisinet.gr είναι ταυτοποιημένο μέλος στο Μητρώο Online Media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης με Αριθμό Μητρώου 13912.

Διαφήμιση στο asfalisinet.gr με banners ή Sponsored post (Advertorials) :

Στο asfalisinet.gr διαθέτουμε προβεβλημένες θέσεις banners που κάνουν την διαφημιστική σας προβολή εμφανή και αποδοτική, καθώς εμφανίζονται σε όλες τις σελίδες και στο πλήθος των επισκεπτών μας και σε όλες τις συσκευές σύνδεσης στο Internet χωρίς παραμορφώσεις ή άλλες αλλοιώσεις !

Ολοι  οι διαφημιζόμενοι απολαμβάνουν υψηλές υπηρεσίες online διαφήμισης υποστηρίζοντας διαφημιστικά banners κάθε μορφής τεχνολογίας και σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες της digital διαφήμισης. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε μαζί σας για την διαφημιστική προβολή σας και να διαμορφώσουμε μαζί τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

Παρέχουμε έγκυρα και επικαιροποιημένα στοιχεία επισκεψιμότητας του Site από Google Analytics ενώ από τα στατιστικά μας προκύπτει ότι το asfalisinet.gr είναι μια από τις πρώτες σε επιλογή ιστοσελίδες, για online ενημέρωση για την ασφάλιση και τις ασφάλειες.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα στο τηλέφωνο 210 5776228 (10 πμ- 6μμ) ή στο email: info@asfalisinet.gr 

Για προβολή σας μέσω χορηγούμενων δημοσιεύσεων (advertorials) και με bonus δωρεάν χορηγία σε Facebook και Instagram από 10-60 ευρώ κάντε κλικ ΕΔΩ

Οι βασικές διαστάσεις banners που υποστηρίζουμε