spot_img
spot_img

Έβγαλε φωτογραφία με πούρο και η ασφαλιστική του εταιρία του αύξησε τα ασφάλιστρα!

Θέμα στα Βρετανικά ταμπλόιτ έχει γίνει η περίπτωση του παρουσιαστή του Good Morning Britain,PIERS Morgan, ο οποίος δήλωσε εξοργισμένος με την ασφαλιστική του εταιρία όταν έλαβε ειδοποίηση ότι αυξάνονται τα ασφάλιστρα του καθώς είχε δηλώσει μη καπνιστής στο ασφαλιστικό του συμβόλαιο.

Αιτία η δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας που καπνίζει πούρο.

Σύμφωνα με την The Sun η φωτογραφία με το πούρο είναι μετά από ένα γεύμα και είναι από τις λιγοστές φορές που καπνίζει πούρο.Την επόμενη μέρα η ασφαλιστική του εταιρία τον ενημέρωσε ότι είχαν αποδείξεις ότι ήταν τώρα καπνιστής.

Ο ίδιος δήλωσε στην The Sun “Δεν έχω καπνίσει ποτέ τσιγάρα, μόνο τέσσερα έως πέντε πούρα το χρόνο.”


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.