spot_img
spot_imgspot_img

Έναρξη παραγωγικής λειτουργίας του Εθνικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας (Ε.Η.Φ.Υ.) την Δευτέρα 26/5

Σύμφωνα με την ΗΔΙΚΑ το έργο «Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας (Ε.Η.Φ.Υ.)»,  που υλοποιεί η ΗΔΙΚΑ,  τίθεται σε παραγωγική λειτουργία για τους πολίτες και το σύνολο της ιατρικής κοινότητας την Δευτέρα 26 Μαΐου 2025.

Ο Ε.Η.Φ.Υ. αποτελεί τη νέα, αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη έκδοση του Α.Η.Φ.Υ. του οποίου αποτελεί μετεξέλιξη,  προσφέροντας ένα σύγχρονο παραγωγικό περιβάλλον.

Η σύνδεσή στο περιβάλλον του Ε.Η.Φ.Υ. γίνεται μέσω του  συνδέσμου  https://www.ehealthrecord.gov.gr/ 

Ο Ε.Η.Φ.Υ. σχεδιάστηκε για να ενισχύσει το ιατρικό έργο του θεράποντος ιατρού, παρέχοντας πρόσβαση και διαχείριση του ιστορικού των ασθενών του.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στον πολίτη να έχει πρόσβαση εύκολα και με ασφάλεια στα διαθέσιμα ιατρικά του δεδομένα, καθώς και να ενημερώνεται  για νέες υπηρεσίες ή δράσεις στο χώρο της Υγείας.

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Χορηγία Επικοινωνίας

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.