spot_img
spot_img

Έτσι θα είναι τα συνεργεία αυτοκινήτων στο μέλλον!

Ο Βρετανικός ασφαλιστικός όμιλος Direct Line Group συνεργάστηκε με κορυφαίους ειδικούς για να ρίξει μια ματιά στις καινοτομίες και τις βελτιώσεις που προβλέπεται να είναι πραγματικότητα, μέχρι το έτος 2050, στα συνεργεία των αυτοκινήτων.

Σε συνεργασία με τους ερευνητές ασφάλειας της Thatcham Research παρουσίασαν μια συναρπαστική τεχνολογία που θα δημιουργηθεί στη βιομηχανία των συνεργείων αυτοκινήτων.

Η τεχνολογία ολογραμμάτων δεν θα είναι πλέον μια φαντασία σε ταινίες όπως το Iron Man και το Star Wars, αλλά μια τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τους μηχανικούς να επιδιορθώσουν με ακρίβεια τα προβλήματα αυτοκινήτων.

Η τεχνολογία ολογραφικής και επαυξημένης πραγματικότητας που θα ενσωματωθεί σε οχήματα θα επιτρέπει στους οδηγούς να επιδιορθώσουν μικρά προβλήματα ενώ είναι στο δρόμο με την απομακρυσμένη βοήθεια επαγγελματιών μηχανικών.


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.