spot_img
spot_imgspot_img

Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου στον ΣΕΜΑ  

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) προχωρά σε ανασυγκρότηση του Διοικητικού του Συμβουλίου, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Ταμία, κ. Νικόλαου Βαγιάννη, ο οποίος ανέλαβε νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Στο πλαίσιο αυτής της ανασυγκρότησης, ο κ. Δημήτριος Σπανός αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Ταμία, ενώ ο κ. Μιχάλης Νικούλης προάγεται από αναπληρωματικό σε τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώνεται με τον κ. Κωστή Αλφιέρη ως Πρόεδρο, τον κ. Τζον Κρόκερ ως Αντιπρόεδρο και τον κ. Νικόλαο Γαβρίλη ως Γενικό Γραμματέα, τον νέο Ταμία Δημήτριο Σπανό, ενώ τα τακτικά μέλη πλέον περιλαμβάνουν τους Απόστολο Ζηκούλη, Στυλιανό Κροκιδά και Μιχάλη Νικούλη. 

Ο ΣΕΜΑ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κ. Νικόλαο Βαγιάννη για τη σημαντική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια. 

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.