spot_img
spot_img

Ανασυγκρότηση του προεδρείου του ΠΣΑΣ

Ανακοίνωση του ΠΣΑΣ που αναφέρεται στην ανασυγκρότηση του προεδρείου έχει ως εξής: 

“Μετά την αποχώρηση των δυο μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου μας, των κυρίων Ν.Κεχαγιάογλου και Σ.Μακέδου και μετά την είσοδο των αναπληρωματικών μελών, ανασυγκροτήθηκε η θέση του Α’ Αντιπροέδρου, η οποία μετά από ψηφοφορία κατανεμήθηκε στον κ. Καλλέργη Ανδρέα που κατείχε την θέση του Β’ Αντιπροέδρου, την οποία μετά από ψηφοφορία κατέλαβε το μέλος κ. Πετροχείλου Άννα.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ είναι πλέον η εξής:

ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΑΝΝΑ Β ́ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΜΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΜΙΑΣ

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΛΟΣ

Με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης έναντι των συναδέλφων μας, συνεχίζουμε δυναμικά το έργο που έχουμε αναλάβει, ενισχύουμε καθημερινά την παρουσία μας στην ασφαλιστική αγορά και δυναμώνουμε συνεχώς τον σύνδεσμο μας με νέα μέλη.”


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.