spot_img
spot_img

Αποχωρεί το 2019 η CEO των Lloyd’s Inga Beale

Οι Lloyd’s ανακοίνωσαν ότι η CEO , Dame Inga Beale, θα αποσυρθεί το επόμενο έτος, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας της.
Η Inga προσχώρησε στους Lloyd’s τον Ιανουάριο του 2014. Από τότε, η δέσμευσή της για μετασχηματισμό οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές και υιοθέτηση των νέων τεχνολογιων που επιτάχυναν τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση της αγοράς.
Η Inga θα αφήσει τους Lloyd’s, μία από τις πιο αναγνωρισμένες και αξιόπιστες ασφαλιστικές μάρκες στον κόσμο, με μια ισχυρή και έμπειρη ομάδα ηγεσίας επικεντρωμένη στην επίτευξη των στρατηγικών προτεραιοτήτων των Lloyd’s, σημειώνει σχετική ανακοίνωση των Lloyd’s.
Η ακριβής ημερομηνία αναχώρησης της Inga θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο.
Πηγή: lloyds.com


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.