spot_img
spot_imgspot_img

Γαλλία: Τουλάχιστον 3.000 καταστήματα υπέστησαν ζημιές  από τις ταραχές. Τι αναφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρίες

Τουλάχιστον 3.000 γαλλικά καταστήματα υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια περασμένου Σαββατοκύριακου αναφέρει το euronews.com. 

Ειδικότερα το σχετικό δημοσίευμα σημειώνει οτι οι Ασφαλιστικές Εταιρίες δηλώνουν ότι έχουν κινητοποιηθεί, ωστόσο η απώλεια εσόδων ενδέχεται να μην καλύπτεται. 

Ο αριθμός των καταστημάτων που υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια των ταραχών στη Γαλλία το Σαββατοκύριακο ανέρχεται πλέον σε τουλάχιστον 3.000 – αριθμός διπλάσιος σε σχέση με αυτόν που είχε αναφερθεί μόλις μία ημέρα νωρίτερα.

Ωστόσο, οι ασφαλιστικές εταιρείες –οι οποίες αναμένεται να επωμιστούν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους– δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτιμήσουν το ύψος των ζημιών που θα κληθούν να καλύψουν.

Η France Assureurs, η ομοσπονδία ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας, δήλωσε στο Euronews ότι τα μέλη της είναι «πλήρως κινητοποιημένα για τη στήριξη των ασφαλισμένων που έχουν πληγεί».

Η ομοσπονδία δεν ήταν σε θέση να δώσει μια αρχική εκτίμηση για το ύψος των ζημιών, ούτε να αναφέρει πόσες αιτήσεις αποζημίωσης έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής.

Η ομάδα διαχείρισης κρίσεων της ομοσπονδίας συνεργάζεται πλέον με τις δημόσιες αρχές σε όλη τη Γαλλία, μετά από αυτό που η ίδια χαρακτήρισε ως «γεγονότα εξαιρετικά βίαιου χαρακτήρα».

Πηγή: euronews.com

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.