spot_img
spot_imgspot_img

Δικογραφία για φθορές σε γραφεία ασφαλιστικής εταιρίας στη Θεσσαλονίκη

Δικογραφία σε βάρος 34χρονου σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για την εξιχνίαση αδικημάτων που είχαν σημειωθεί σε προγενέστερο χρόνο, στη Θεσσαλονίκη.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η υπόθεση προέκυψε έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας, κατά την οποία ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος ως μέλος συμμορίας που φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό πρόκλησης φθορών και ρίψης έντυπου υλικού.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2024, όταν ομάδα ατόμων προκάλεσε ζημιές σε κτίριο όπου στεγάζεται ασφαλιστική εταιρεία, στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της συμμορίας και της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία.

.

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.