spot_img
spot_img

Δ. Μαζαράκης (CEO Εθνικής Ασφαλιστικής) : Απαιτείται συνεργασία και καθορισμός ρόλων μεταξύ κυβέρνησης, ασφαλιστικών εταιρειών και παρόχων υγείας

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε δυναμικά στο 4ο Συνέδριο της Hellenic Actuarial Society, το κορυφαίο γεγονός για την αναλογιστική κοινότητα, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Επαγγελματίες, ακαδημαϊκοί και θεσμικοί φορείς αντάλλαξαν γνώσεις και απόψεις γύρω από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της αναλογιστικής επιστήμης στις ασφαλίσεις Υγείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης  συμμετείχε στον ουσιαστικό διάλογο με στοχευμένες τοποθετήσεις.

«Πρέπει να σκεφτούμε πώς θέλουμε να είναι το σύστημα υγείας στην Ελλάδα σε 20 ή 30 χρόνια, όχι μόνο αύριο», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται σαφής καθορισμός ρόλων και στενή συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης, ασφαλιστικών εταιρειών και παρόχων υγείας.

Με την τοποθέτησή του ανέδειξε τον κομβικό ρόλο της Εθνικής Ασφαλιστικής στον κλάδο — σήμερα και την επόμενη ημέρα.

Πηγή/ φωτογραφία : Ethniki Asfalistiki/linkedin


Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.