spot_img
spot_imgspot_img

Εξετάζουν νέα ρύθμιση για χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία (Βίντεο)

Νέα ρύθμιση οφειλών στο δημόσιο σχεδιάζεται από το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ΕΡΤ και το κανάλι ertnews

Στο ρεπορταζ γίνεται αναφορά για εξατομίκευση των δόσεων που θα είναι ανάλογες των δυνατοτήτων των οφειλετών.

Δηλαδή δεν θα είναι οριζόντια όπως αυτές των 120 και 100 δόσεων, που είχαν γίνει παλιότερα, αλλά θα διαμορφώνεται ο αριθμός των δόσεων ανάλογα τις δυνατότητες συνδυαστικά με το σύνολο των χρεών του οφειλέτη.

Για να διαμορφωθεί το προφίλ των οφειλετών θα επιστρατευτεί και η τεχνολογία

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.