spot_img
spot_imgspot_img

Ζητούν βιώσιμη ρύθμιση χρεών στον ΕΦΚΑ για να μην μείνουν ανασφάλιστοι 300.000 επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι (Βίντεο)

Χωρίς ασφαλιστική ικανότητα και παροχή υπηρεσιών υγείας εκτός δημόσιων δομών μένουν 300.000 επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι με οφειλές στον ΕΦΚΑ από την 1η Μαρτίου.

Το θέμα αναδείχθηκε σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ όπου ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Κωνσταντίνος Δαμίγος αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της βιώσιμης ρύθμισης οφειλών ώστε να μην απωλέσουν το δικαίωμα ασφαλιστικής κάλυψης όσοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας.

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.