spot_img
spot_img

Η ασφαλιστική αγορά γυρίζει. Τι έδειξε η παραγωγή ασφαλίστρων το Α εξάμηνο

Τι δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας της ΕΑΕΕ του Α εξαμήνου 2017 για τους επιμέρους κλάδους σε ζωή και ζημιών

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από τα αποτελέσματα στην παραγωγή ασφαλίστρων του πρώτου εξαμήνου του 2017 , που δείχνουν ότι ο κλάδος μπορεί να αισιοδοξεί για καλύτερες μέρες.
Στην ασφάλιση ζημιών και στην αστική ευθύνη οχημάτων που είναι υποχρεωτική και λόγω των ελέγχων στα ανασφάλιστα ο κλάδος έδειξε παραγωγή 367.059.467,60 ευρώ, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017. Ενώ θετικό πρόσημο +4,9% (σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016 )παρουσιάζει ο κλάδος Χερσαία οχήματα (ασφαλιστικές καλύψεις οχημάτων εκτός αστικής ευθύνης).
Επίσης στον κλάδο ζημιών οι Ασθένειες ( ασφάλειες υγείας) παρουσιάζουν αύξηση 17,3% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.
Στον κλάδο ζωής οι κλάδοι , Ασφαλίσεις Ζωής συνδεδεμένες με επενδύσεις και Διαχείριση συλλογικών συνταξιοδοτικών κεφαλαίων παρουσιάζουν αύξηση 25,9% και 10,1% αντίστοιχα συγκριτικά με το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Ακόμη πρέπει να σημειώσουμε ότι στον κλάδο ζημιών θετικό πρόσημο παρουσιάζουν οι επιμέρους κλάδοι ασφάλισης :Πιστώσεις +8,1%, Εγγυήσεις +155,7%, Διάφορες χρηματικές απώλειες +39,3% και Νομική προστασία +2,6%

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Χορηγία Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.