spot_img
spot_img

Η Designia Insurance Brokers γιόρτασε τις επιτυχίες της

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα με παρουσία όλων των στελεχών αλλά και συνεργατών της εταιρείας, η Designia Insurance Brokers πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2025.

Η εταιρεία γιόρτασε τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και ταυτόχρονα έδωσε το «σύνθημα» για μια εξίσου δυναμική συνέχεια, βασισμένη στην ομαδικότητα και τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας των στελεχών της, που αποτελούν τη δύναμή της. 
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ιδανική ευκαιρία για να γίνει ο απολογισμός της περασμένης χρονιάς και να αναδείξει τις σημαντικές στιγμές και τις επιτυχίες που σημείωσε η ομάδα της Designia Insurance Brokers. Παράλληλα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η κλήρωση που ακολούθησε μοίρασε πολλά και πλούσια δώρα στους τυχερούς νικητές, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το γιορτινό κλίμα και τη θετική διάθεση όλων των παρευρισκόμενων. 
Η Άννυ Τρύφων, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, δήλωσε σχετικά: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας για την εξαιρετική χρονιά που είχαμε. Περισσότερο από τα νούμερα, αυτό που έχει αξία είναι η συνεργασία, η στήριξη και η κοινή μας προσπάθεια να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η δική σας συμβολή σε αυτό είναι καθοριστική. Εύχομαι το 2025 να μας φέρει ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές και επιτυχίες.»


Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Χορηγία Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.