spot_img
spot_img

Οι ασφαλιστικές εταιρίες για το έργο LIFE Profile

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος συμμετείχε στις εκδηλώσεις του έργου LIFE Profile (LIFE19 GIE/GR/001127 – Promote Financial Instruments for Liability on Environment), που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο Αμφιθέατρο του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, Ελίνα Παπασπυροπούλου, ενώ η νομική σύμβουλος της ΕΑΕΕ, Μαρία Φαράντου, πραγματοποίησε ομιλία στο πλαίσιο των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου και το ψηφιακό εργαλείο SAFER, που υποστηρίζει την εκτίμηση περιβαλλοντικών και χρηματοοικονομικών κινδύνων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προκλήσεις και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ του ασφαλιστικού, του τραπεζικού και του βιομηχανικού κλάδου για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευθύνης και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η ΕΑΕΕ, ως εταίρος του έργου, υποστηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον ρόλο της ασφάλισης στη διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων και συμβάλλουν στη μετάβαση σε μια πιο υπεύθυνη και ανθεκτική οικονομία.


Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.