spot_img
spot_img

Ποια Βlack Friday…Ήρθε και η Τσικνοπέμπτη day για ασφάλεια αυτοκινήτου!

Εντάξει αυτό δεν το περιμέναμε. Μπορεί το μάρκετινγκ να μην έχει όρια, ο ανταγωνισμός να είναι σκληρός στις ασφάλειες αυτοκινήτου, αλλά αυτό μας ξεπερνά! 

Ετσι είδαμε γνωστό online brand σε πωλήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου να δίνει δώρο efoοd γεύμα για όσους κάνουν ασφάλιση την Τσικνοπέμπτη !

Δηλαδή το Πάσχα που είναι και πιο μακράς διάρκειας γιορτή σίγουρα θα παίζει αρνί σούβλας για ανήμερα και μαγειρίτσα για το Σάββατο .

Με αυτές τις προσφορές βλέπουμε τους καταναλωτές να προγραμματίζουν ως λήξη των συμβολαίων τους ημέρες γιορτής με έθιμα.Όλο και κάποιο δωράκι  θα “τσιμπήσουν” αν ασφαλιστούν!


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.