spot_img
spot_img

Ποιος ήταν ο ασφαλιστής που δολοφονήθηκε στη Ξάνθη. Τι είχε γράψει στο FB;

O Κωνσταντίνος Δαλακούρας είναι ο ασφαλιστής που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη, την Τρίτη το μεσημέρι, από την κόρη του και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φέρεται, από την ιατροδικαστική εξέταση, να έχει δολοφονηθεί από τις 10 το πρωί.
Σύμφωνα με το προφίλ που διατηρούσε στο Facebook ήταν ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής και στις 15 Ιουλίου 2018 είχε γράψει σε ανάρτησή του.
“Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 30 χρόνια!!! Κρατώ τα καλύτερα και τον σεβασμό μου στους Άξιους συναδέλφους που γνώρισα και την γνώση που αποκόμισα… Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά!!! Οι επιλογές πολλές… Απόφαση το καλύτερο για τους ανθρώπους σου και την οικογένειά σου!!! Ένας νέος ΚΎΚΛΟΣ ξεκινά ελπίζω το ίδιο επιτυχημένος και καλύτερος!!!”

Είναι η ανάρτηση που προβληματίζει τις αρχές, σύμφωνα με τοπικά μέσα, και ίσως ρίξει φως στα κίνητρα του δολοφόνου


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.