spot_img
spot_img

Στα 5 δις ευρώ η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά το 10μηνο του 2025

Δεν φαίνεται να ξεπερνά τα  6 δις ευρώ, για  το 2025,  η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων των ασφαλιστικών εταιριών που συγκεντρώνει στοιχεία η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Ωστόσο είναι αυξημένη κατά 5,1% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2024 και συγκεκριμένα: 

Το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2025, σύμφωνα με τα στοιχεία της μηνιαίας έρευνας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων να ανέρχεται στα 4,93 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 5,1% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2024.

Στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών διαμορφώθηκε στα 2,64 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 8,4% σε ετήσια βάση και η  Αστική Ευθύνη Οχημάτων παρουσίασε άνοδο 5,4%.

Στις ασφαλίσεις Ζωής, η συνολική παραγωγή ανήλθε στα 2,29 δισ. ευρώ, με αύξηση 1,6% σε σύγκριση με το 2024.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη εδώ και το αντίστοιχο infographic εδώ και τα διαδραστικά διαγράμματα BI εδώ.


Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Χορηγία Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.