spot_img
spot_imgspot_img

Σύσταση του ΣτΚ στην ασφαλιστική εταιρία «ΝΝ Hellas» για παράνομη και αντισυμβατική άρνηση ασφαλιστικής κάλυψης

Ανακοίνωση του Συνήγορου του Καταναλωτή αναφέρει: “Δημοσιοποίηση έγγραφης σύστασης προς την ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία «ΝΝ Ελληνική Μονοπρόσωπη ΑΑΕΖ» για παράνομη και αντισυμβατική άρνηση ασφαλιστικής κάλυψης. Περίπτωση αμφισβήτησης αναγκαιότητας νοσηλείας του ασφαλισμένου.” και συγκεκριμένα:

13.7.2026 – Παράνομη και αντισυμβατική άρνηση ασφαλιστικής κάλυψης. Περίπτωση αμφισβήτησης αναγκαιότητας νοσηλείας του ασφαλισμένου.

Κατόπιν των ανωτέρω, η Υποδιοικητρια Συνήγορος του Καταναλωτή:

Ι) Απευθύνει σύσταση προς την ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία “NN Ελληνική Μονοπρόσωπη Α.Α.Ε.Ζ.” όπως νόμιμα εκπροσωπείται, όπως προβεί στην καταβολή στον ασφαλισμένο της αποζημίωσης για την από 05.05.2025 νοσηλεία του στο Νοσοκομείο “METROPOLITAN GENERAL”.

ΙΙ) Καλεί την αναφερόμενη να γνωστοποιήσει εγγράφως εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή της παρούσας, εάν αποδέχεται τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα έγγραφη σύσταση.

ΙΙΙ) Αποφασίζει ότι σε περίπτωση που η αναφερόμενη δεν αποδεχθεί τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα έγγραφη σύσταση, τότε η Υποδιοικήτρια Συνήγορος του Καταναλωτή της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου της Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή, δύναται να ενεργήσει σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ.2 του ν.5255/2025 (ΦΕΚ 219 Α’), 4 παρ. 5 του ν.3297/2004 (ΦΕΚ 259 Α’) και να δημοσιοποιήσει την παρούσα. 

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.