spot_img
spot_img

Τα “γνωμικά” της Εθνικής Ασφαλιστικής , οι δύο CEO της Υδρόγειος Ασφαλιστική, τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ και οι ασφαλιστικές

“Ασφαλιστικά Σφηνάκια” ενόψει τριημέρου ( δεύτερο στο καπάκι μετά την Καθαρά Δευτέρα)   για να έχετε και την άλλη όψη σε μικρές οι μεγάλες ειδήσεις για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Γιατί στο asfalisinet.gr ενημερώνουμε για όλους και για όλα δεν κάνουμε διακρίσεις ούτε στις κλαδικές  ούτε στις εταιρικές ειδήσεις …γιατί αυτή είναι η δουλειά μας ενημέρωση μόνο, όπως συμβαίνει και όπου συμβαίνει στην ασφάλιση και τις ασφάλειες, και οι δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας εδώ ξέρουν ότι ενημερώνονται χωρίς σκοπιμότητες είτε είναι επαγγελματίες της ασφάλισης είτε καταναλωτές.

Αρχικά να σας πούμε ότι τρέχει μεγάλη καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής με το νέο λογότυπο  και τους στόχους για την νέα εποχή της εταιρίας, όπως λανσαρίστηκε το περασμένο μήνα από τις ανακοινώσεις του CEO της εταιρίας.

Στα κείμενα των μηνυμάτων και της διαφημιστικής ταινίας κυριαρχούν κάποια γνωμικά ή αλλιώς παροιμίες που χρησιμοποιούνται να επικοινωνήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με βάση την κεντρική ιδέα της καμπάνιας “Εδώ, για την επόμενη ημέρα»

Η καμπάνια σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την  Publicis και όπως έχει ανακοινωθεί συνεχώς διευρύνεται σε ραδιόφωνο, outdoor, καταχωρήσεις και digital ! 

Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική  που ως γνωστόν έχει περάσει στον Ιταλικό Ασφαλιστικό Όμιλο Reale κάνοντας ένα σερφάρισμα στο εταιρικό site είδαμε ότι στην εταιρία υπάρχει και δεύτερος CEO. Εκτός από τον Παύλος Κασκαρέλη, από την πρώην μετοχική πλειοψηφία, αναφέρεται ως CEO και  ο Ignacio Mariscal . Αμφότεροι έχουν την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους στο Δ.Σ  της εταιρίας που συμμετέχουν ακόμη τρία μέλη που προέρχονται προφανώς από το βασικό μέτοχο. 

Δείτε το Δ.Σ της εταιρίας όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της :  Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος Παύλος Κασκαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Ignacio Mariscal, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος Edoardo Greppi, μη εκτελεστικό μέλος ,Elisa Luciano, μη εκτελεστικό μέλος, Massimo Pierini, μη εκτελεστικό μέλος Μαργαρίτα Αντωνάκη-Κυδώνη, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος Αθανασία Πουλούδη, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία του ΕΣΥ είναι στοίχημα του Α. Γεωργιάδη που έχει βάλει στο κάδρο και τις ασφαλιστικές εταιρίες οχί μόνο συζητώντας μαζί τους αλλά αναφέροντας προ ημερών ότι ασφαλιστικές εταιρίες σχεδιάζουν και προϊόντα υγείας με απογευματινά χειρουργεία.  

Δεν ξέρουμε πως θα πάει το όλο εγχείρημα των απογευματινών χειρουργείων στο ΕΣΥ  αλλά για τις ασφαλιστικές εταιρίες μακροπρόθεσμα είναι ένα ατού στις διαπραγματεύσεις με τους ιδιωτικούς παρόχους υγείας, που σήμερα οι δεύτεροι έχουν το πάνω χέρι, αλλά και για λανσάρισμα προϊόντων ασφάλισης υγείας με χαμηλότερο κόστος ασφαλίστρων . 


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.