spot_img
spot_img

Τι ασφαλίζουν περισσότερο στην ιδιωτική ασφάλιση οι Έλληνες;

Στους δύο βασικούς  κλάδους ζημιών και ζωής των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα ξεχωρίζουν οι ασφαλίσεις αστικής ευθύνης οχημάτων ( υποχρεωτική)  στο κλάδο ζημιών ενώ στον κλάδο ζωής οι κλασικές ασφαλίσεις ζωής.

Πιο συγκεκριμένα:

Το 2017 το 51% της παραγωγής των ασφαλίσεων ζημιών ήταν από την ασφάλιση αυτοκινήτων και ακολουθούσε ο κλάδος περιουσίας ( κατοικίες -επιχειρήσεις) με μερίδιο 23%.

Την ίδια χρονική περίοδο στον κλάδο ζωής, οι κλασικές ασφαλίσεις ζωής (συνταξιοδοτικά αποταμιευτικά)  κατείχαν το 73% στον κλάδο αυτό και ακολουθούσαν με 16% τα συμβόλαια ζωής συνδεδεμένα με επενδύσεις

Δείτε το σχετικό γράφημα από  έρευνα του ΙΟΒΕ


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.