spot_img
spot_imgspot_img

Χ. Μεγάλου : Η Εθνική Ασφαλιστική θα ενισχύσει το ισχυρό δίκτυο τραπεζασφαλίσεων της Πειραιώς

Του Γιάννη Χαρονικολάου 

Το 2025 αποτέλεσε έτος ορόσημο, καθώς ολοκληρώσαμε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, με το συνολικό τίμημα για την συναλλαγή να ανέρχεται σε €0,6 δισ. σε μετρητά, ενοποιώντας την στα αποτελέσματα έτους 2025.

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο CEO του Ομίλου της Τράπεζα Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, για την πολιτική  της τράπεζας στον ασφαλιστικό κλάδο, μιλώντας στην Γ.Σ των μετόχων της Τράπεζας  

Η ενσωμάτωση της Εθνικής Ασφαλιστικής στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, ανέφερε, έχει ως στόχο την διεύρυνση του λειτουργικού μας μοντέλου, με τα έσοδα από ασφαλιστικές προμήθειες να αποτελούν επιπλέον πυλώνα διαφοροποίησης των πηγών εσόδων.

Η Εθνική Ασφαλιστική συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα και είναι η πρώτη ιδρυθείσα ασφαλιστική στη χώρα. 

Η εταιρεία αναμένεται, υπογράμμισε, να ενισχύσει τις δυνατότητες του Ομίλου σε λύσεις προστασίας και επενδύσεων, αξιοποιώντας το υφιστάμενο ισχυρό δίκτυο πωλήσεων τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων της Πειραιώς.  

Επίσης ο CEO της Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου,  χαρακτήρισε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής ως «ορόσημο που σηματοδοτεί νέα εποχή».

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.