ΕΕΑ-ICAP: Παρουσίαση Έρευνας για τα Φροντιστήρια Μ.Ε

Η ΙCAP παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία, την Μελέτη για τους Φροντιστές,που διεξήγαγε για για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ)
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ICAP, μέσω Webinar, η παρουσίαση της ιδιαίτερα σημαντικής έρευνας, για τον Κλάδο «Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης». Η εν λόγω μελέτη εξέτασε την εγχώρια αγορά των Φροντιστηρίων και πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Οικονομικών – Κλαδικών Μελετών της ICAP για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) έπειτα από πρότασή της Oμοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.). 
Στην παρουσίαση της Μελέτης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γιάννης Βαφειαδάκης, Πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε., μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. και Β ΄Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, ο Πρόεδρος του ΣΕΦΑ, Σπύρος Δαμιανός και μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ καθώς και ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος Δ΄ Αντιπρόεδρος της ΟΕΦΕ και μέλος ΔΣ του ΕΕΑ και η Σταματίνα Παντελαίου, Διευθύντρια Οικονομικών – Κλαδικών Μελετών της ICAP AE. Τα αποτελέσματα της μελέτης παρουσίασε ο κύριος Νίκος Ταβουλάρης, Senior Consultant Οικονομικών και Κλαδικών Μελετών της εταιρείας ΙCAP. 
Δήλωση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.“Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα αποτελέσουν χρήσιμο επιστημονικό εργαλείο, που θα μας επιτρέψει να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, τις προοπτικές που ανοίγονται για το μέλλον. Έτσι θα υπάρξει δυνατότητα να εκπονηθεί και ένα σχέδιο δράσης με συγκεκριμένους στόχους, προτεραιότητες και τακτική”. 
Δήλωση της Διευθύντριας Οικονομικών – Κλαδικών Μελετών της ICAP, κα Σταματίνα Παντελαίου.“Η πρωτοβουλία αυτή μπορεί πραγματικά να συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου, αλλά και στην ενδυνάμωση της θέσης τους στην αγορά. Θεωρώ ότι η αξιοποίηση των συμπερασμάτων της μελέτης θα συμβάλλει στην ορθή λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και θα βοηθήσει τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης να οργανωθούν καλύτερα, να προσδιορίσουν τόσο τις βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες ανάγκες τους, όσο και τους τρόπους με τους οποίους θα επιδιώξουν την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων”.


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *