Ο ΛΕ.ΠΑ , ο Τερλέγκας και η Οδική Βοήθεια !

Μια περιπέτεια της κόρης του γνωστού λαϊκού αοιδού  ΛΕ.ΠΑ που έμεινε από βενζίνη  στο δρόμο και αυτός σπεύδει να της πάει ένα μπιτόνι…γίνεται viral στα social media από ανάρτηση.

Τώρα θα μας πείτε τι πιο σύνηθες (που θα έλεγε και γνωστός τηλεπαρουσιαστής)  να μείνεις από βενζίνη στην εποχή μας που οι τιμές είναι στο θεό. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Αλλά για ένα λαϊκό αοιδό  και την κόρη του μάλλον “χλωμό” το κόβουμε να ήταν οικονομικό το πρόβλημα. Η δεν είχε οδική βοήθεια ή δεν γνώριζε ότι καλύπτει και τέτοια απρόοπτα.

Ωστόσο η Hellas Direct τρόλαρε το θέμα προτρέποντας το λαϊκό αοιδό και την κόρη να φροντίσουν για οδική βοήθεια για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Δεν ξέρουμε αν ήταν πετυχημένο, έξυπνο σίγουρα, προωθητικά το τρολάρισμα, αλλά συνήθως οι περισσότερες εταιρίες οδικής βοήθειας καλύπτουν και αυτό το απρόοπτο. 

Απλά πρέπει να εξετάζεται  τις λεπτομέρειες  για τις παρεχόμενες υπηρεσίες  της οδικής βοήθειας οταν επιλέγετε να ασφαλιστείτε στην οδική βοήθεια για να είστε σίγουροι ότι καλύπτει και αυτή την βλάβη! 

Σε κάθε περίπτωση η οδική  βοήθεια …δεν κοστίζει ακριβά είναι πολύτιμη…για να μην ζητάτε βοήθεια από συγγενείς όπως και η περίπτωση του ΛΕ.ΠΑ.

Εκτός και έχετε άλλα χαρίσματα, όπως προ ετών που άλλος λαϊκός αοιδός είχε δηλώσει ότι του άλλαξε το λάστιχο ο θεός !

Πάντως και αυτή η βλάβη “στάνταρ” καλύπτεται από την οδική βοήθεια 



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *