spot_img
spot_img

H ΠΟΑΔ για την Ασπίς Πρόνοια: Μια πληγή που πρέπει να κλείσει

Η ΠΟΑΔ εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο αριθμό επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών πανελλαδικά και έχοντας στους κόλπους της ανθρώπους της διαμεσολάβησης που δραστηριοποιούνταν στον Ομιλο Ασπίς Πρόνοια μπορεί να δώσει πλήρη εικόνα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς σε σχέση με τους παθόντες του Ομίλου. 

  Πέρασαν 16 χρόνια ανεμπόδιστης κωλυσιεργίας απο πλευράς των εμπλεκόμενων θεσμικών οργάνων και της πολιτείας ώστε να παρεμποδίζεται το έργο των ανθρώπων της διαμεσολάβησης. 

 Ανεφάρμοστοι νόμοι και αμφισβητούμενες αποφάσεις της εκκαθάρισης οδηγούν στην πλήρη απαξίωση  του θεσμού . 

 Η μη εφαρμογή του Νόμου 3867/2010 (αρθ.2 παρ.5 ) για την υποστήριξη πελατών του Ομίλου που είχαν προβλήματα υγείας ,η μη εφαρμογή των διατάξεων περί αναγγελιών απαιτήσεων και η εκκωφαντική απουσία των Ασφαλιστικών Εταιρειών απο τις απαιτήσεις των πελατών αποτελεί ένα εμπόδιο που θα ταλανίζει την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. 

 Η ΠΟΑΔ δηλώνει παρούσα σε κάθε απαίτηση Έλληνα καταναλωτή έναντι της εκκαθάρισης του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια. 

Τσολάκης Ηλίας  Πρόεδρος ΠΟΑΔ


Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.