spot_img
spot_imgspot_img

Mε θέμα τις ασφαλίσεις Υγείας το 4ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

Ανακοινώθηκε οτι το 4ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, διοργανώνεται στις 30 Οκτωβρίου 2025, στο εμβληματικό Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Σε σχετική δήλωσή της η πρόεδρος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, Μαριάννα Ανυφαντή, αναφέρει:

“Το συνέδριό μας έχει πλέον καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την αναλογιστική κοινότητα στην Ελλάδα, φέρνοντας κοντά επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους της αγοράς, των θεσμών και των ρυθμιστικών αρχών, σε έναν ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο.

Η φετινή διοργάνωση φιλοδοξεί να αναδείξει τις σημαντικές προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η αναλογιστική επιστήμη στις ασφαλίσεις Υγείας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, επηρεαζόμενο από κανονιστικές, δημογραφικές εξελίξεις, την μετά-Covid περίοδο, την κλιματική κρίση, την τεχνολογική πρόοδο και τις νέες απαιτήσεις σε θέματα βιωσιμότητας, διαχείρισης κινδύνου και κανονιστικής συμμόρφωσης.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, με στόχο την ανταλλαγή γνώσης, εμπειρίας και καλών πρακτικών. Παράλληλα, το συνέδριο αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία δικτύωσης και συνεργασίας για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, τους χορηγούς και υποστηρικτές του συνεδρίου, καθώς και όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας.

Σας εύχομαι μια δημιουργική και εποικοδομητική εμπειρία!”

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.