Ο Όμιλος Generali αποκάλυψε σήμερα την Redion και σε σχετική ανακοίνωση του, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
Μια νέα επωνυμία για την παγκόσμια πλατφόρμα Care, η οποία συνδυάζει τις δραστηριότητες της Europ Assistance και της Generali Employee Benefits (GEB) κάτω από μια ενιαία ταυτότητα και προσφορά.
Έχοντας λειτουργήσει ως ενιαία οντότητα εντός της Generali Care για σχεδόν τρία χρόνια, η Redion είναι η επωνυμία που αξίζει η Generali Care — μια επωνυμία που τιμά το εξαιρετικό έργο που έχει ήδη επιτευχθεί και καθιστά ορατό, στον κόσμο, αυτό που οι πελάτες και οι συνεργάτες έχουν βιώσει εδώ και χρόνια.
Ο Antoine Parisi, νυν Διευθύνων Σύμβουλος του Generali CARE Hub, θα ηγηθεί της Redion ως Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου.
Με περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους, δραστηριότητες σε περισσότερες από 190 χώρες και 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ σε ετήσιο όγκο εργασιών (οικονομικό έτος 2025), η Redion είναι η #1 στον κόσμο στις παροχές εργαζομένων — μετά την εξαγορά της Swiss Life Network νωρίτερα το 2026 — και η #2 στον κόσμο στην ασφάλιση βοήθειας και ταξιδιού.
Η πλατφόρμα εξυπηρετεί πολυεθνικές εταιρείες, παγκόσμιες ταξιδιωτικές εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τους τελικούς πελάτες τους, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν ταξιδιωτική ασφάλιση, επείγουσα και ιατρική βοήθεια, προστασία εργαζομένων (ζωής, αναπηρίας, ατυχημάτων, ιατρική), λύσεις υγείας και κινητικότητας — καθώς και παγκόσμια προγράμματα B2B2C και ενσωματωμένη ασφάλιση για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ταξιδιωτικές πλατφόρμες και πολυεθνικούς εργοδότες.
Σ.Σ: Να σημειώσουμε ότι η Europ Assistance , ως γαλλική θυγατρική της Generali ήταν και πολλά χρόνια στην Ελλάδα στην οδική και όχι μόνο βοήθεια. Αποχώρησε το 2025 αφού πούλησε τις εγκαταστάσεις της στην Interamerican









