spot_img
spot_imgspot_img

Risk & Compliance Forum 2026: Η Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο της ανθεκτικότητας, της συμμόρφωσης και της βιώσιμης ανάπτυξης

Η ICAP CRIF διοργανώνει το Risk & Compliance Forum 2026, την Τρίτη 19 Μαΐου στο The MET Hotel στη Θεσσαλονίκη, ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές συναντήσεις για τα στελέχη της Βόρειας Ελλάδας στους τομείς Risk Management, Compliance, ESG, Finance, Corporate Governance και Εξαγωγικού Εμπορίου.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Forum λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την αγορά, προσφέροντας στρατηγική πληροφόρηση, ανάλυση δεδομένων της ICAP CRIF και πρακτικές προσεγγίσεις για τη διαχείριση κινδύνων και τη συμμόρφωση σε ένα περιβάλλον αυξανόμενης πολυπλοκότητας.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες για:

• Credit, Business & Export Risk.

• Regulatory Compliance & Corporate Governance.

• ESG Risk & Assessment Reporting.

• Technology & Data Driven Risk Management.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες Δελτίο Τύπου

Σχετικά Αρθρα

Διαφήμιση

Χορηγία Επικοινωνίας

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.