Η ING γίνεται τώρα ΝΝ. Νέο όνομα. Ίδιο όραμα

Το νέο όνομά της από ING σε ΝΝ λανσάρει η πρώην ασφαλιστική εταιρία του Ολλανδικού τραπεζικού ομίλου ING σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά στην Ελλάδα, που έχει παρουσία εδώ και 35 χρόνια.

0407163954Τόσο η Ελληνική όσο και η παγκόσμια καμπάνια της μετονομασία ς του αυτόνομου πλέον ασφαλιστικού ομίλου ΝΝ Group ξεκίνησε Κυριακή 5 Απριλίου με Χρυσή Χορηγία του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Κυριακή 19 Απριλίου συνδιοργανώνει με τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α το Live Well event στην Πλατεία Συντάγματος.
Χαρακτηριστικό της καμπάνιας αυτής είναι ότι η εταιρία κεντράρει στην καθημερινότητα και στην συμμετοχή των πολιτών μέσα από τα δύο παραπάνω event ενώ στην τηλεοπτική της καμπάνια επιστρατεύτηκε αστέρας του Hollywood Evan Mc Gregor που μάλιστα προφέρει και στα ελληνικά το νέο όνομα της εταιρίας στο σποτ .
Στελέχη της εταιρίας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΝ Ηellas Luis Miguel Gomez παρουσιάζοντας σήμερα στους εκπροσώπους του τύπου την καμπάνια της μετονομασίας επισήμαναν μεταξύ άλλων :
Και μπορεί το όνομα μας να αλλάζει, αυτό όμως δεν αλλάζει σε τίποτα τη σχέση με τους πελάτες μας. Μια σχέση που βασίζεται στην προσωπική φροντίδα, τη δέσμευση και τις ξεκάθαρες λύσεις. Ο Όμιλος ΝΝ είναι ένας ασφαλιστικός και επενδυτικός όμιλος που προσφέρει ασφαλιστικά, επενδυτικά προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με περισσότερους από 12.000 εργαζόμενους, σε περισσότερες από 18 χώρες. Με πλούσια κληρονομιά 170 χρόνων και με προδιαγραφές ενός σύγχρονου πολυεθνικού ομίλου, η ΝΝ Hellas υπόσχεται να συνεχίσει να σας φροντίζει.
Με κορυφαία προϊόντα, με εξαιρετική εξυπηρέτηση, με εταιρική υπευθυνότητα και με μια εταιρική φιλοσοφία που κάνουν τις αξίες της να εφαρμόζονται στην πράξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *