Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το τελευταίο “στρατηγείο” του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

Του Γιάννη Χαρονικολάου 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που έχασε σήμερα την μάχη για την ζωή σε ηλικία 83 ετών , (Απεβίωσε ο Δημήτρης Κοντομηνάς) ξεκίνησε την επιχειρηματική του καριέρα από τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης και των ασφαλειών.

Για πολλά χρόνια οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε αυτό τον κλάδο ήταν στο επίκεντρο και ένα από τα εμβληματικά του επιχειρηματικά δημιουργήματα ήταν η ασφαλιστική εταιρία Interamerican, που στις αρχές του 2000 πούλησε στον Ολλανδικό ασφαλιστικό όμιλο Achmea που συνεχίζει στην Ελλάδα  με το brand name του δημιουργού της εταιρίας .

Οι επέκτασή του σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, μετά την πώληση της Interamerican, δεν ήταν αρκετές να τον αποκόψουν από τον κλάδο που ξεκίνησε την καριέρα του και μερικά χρόνια μετά ίδρυσε την ασφαλιστική εταιρία Prime Insurance στην Κύπρο που έκανε εργασίες και στην Ελλάδα.

Τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια, λόγω των προβλημάτων της υγείας του, άρχισε να αποσύρεται από την ενεργό επιχειρηματική του αλλά και κοινωνική του δραστηριότητα, βρίσκοντας καταφύγιο στην πολυτελή κατοικία του στην Βαρυμπόμπη γνωστή και ως κτήμα Κοντομηνά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το καλοκαίρι του 2021 και στις μεγάλες πυρκαγιές στην περιοχή η κατοικία υπέστη σοβαρές ζημιές. (Κάηκε το σπίτι του Δ.Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Αποκλειστικές εικόνες με τον επιχειρηματία όταν έμενε σε αυτό)

Στον χώρο αυτό και πριν αρχίσει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε στήσει το “στρατηγείο” του για τις όποιες συναντήσεις του με πολύ κοντινά του άτομα αλλά και τις όποιες επιχειρηματικές του δραστηριότητες του καθώς είχε διακόψει τις δημόσιες εμφανίσεις του 

Το asfalisinet.gr έχει και δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες με τον ίδιο τον επιχειρηματία στο χώρο της κατοικίας αλλά και τους περιβάλλοντες χώρους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *