Ευρωκλινική Παίδων: 17η Επιστημονική Ημερίδα (Live Webinar)

Η Ευρωκλινική Παίδων ανανεώνει για ακόμη μια χρονιά το ραντεβού της με την επιστημονική παιδιατρική κοινότητα διοργανώνοντας την 17η Επιστημονική της Ημερίδα.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων των συμμετεχόντων ενάντια στον κορωνοϊό, η Ημερίδα «θεσμός» για την παιδιατρική κοινότητα θα πραγματοποιηθεί και φέτος, χωρίς φυσική παρουσία, σε απευθείας διαδικτυακή παρουσίαση (Live Webinar), το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 10:00 π.μ.

Κεντρικός άξονας των ομιλιών θα είναι τα «Επίκαιρα παιδιατρικά θέματα» γύρω από τον κορωνοϊό και τη σύγχρονη παιδιατρική. Καταξιωμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής Παίδων και προσκεκλημένοι ομιλητές της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ και του Νοσοκομείου «Αττικόν» θα παρουσιάσουν με τις εισηγήσεις τους τις τελευταίες παιδιατρικές εξελίξεις και τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε ένα webinar αφιερωμένο στο παιδί.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην Ημερίδα είναι τα παρακάτω: «Εμβόλια COVID-19 στα παιδιά», «Παρατεινόμενο Εμπύρετο», «COVID-19 και αθλητισμός», «Διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού με δυσλιπιδαιμία από τον παιδίατρο» κ.ά.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *