Η Interlife Ασφαλιστική θα καταβάλει τις εισφορές των διαμεσολαβητών που θα μπουν στο ΤΕΑ Interlife

Του Γιάννη Χαρονικολάου 

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) που δημιούργησε και έχει θέσει σε λειτουργία η Interlife Ασφαλιστική παρουσίασε, χθες  το απόγευμα, στην Αθήνα σε συνεργάτες της ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές η Interlife Ασφαλιστική παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος  Συμβούλου της Εταιρίας, κ. Ιωάννη Βοτσαρίδη.

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην εταιρία και οι συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και είναι το δεύτερο επαγγελματικό ταμείο που ιδρύεται από ασφαλιστική εταιρία.

Σχετικά με την συμμετοχή σε αυτό των  ασφαλιστικών διαμεσολαβητών συνεργατών της εταιρίας η ασφαλιστική θα καταβάλει τις εισφορές των διαμεσολαβούντων, που θα ζητήσουν να ενταχθούν σε αυτό, υπό μορφή μπόνους βάση της παραγωγής. Γιαυτό άλλωστε υπάρχει ειδική πρόβλεψη στον κανονισμό πωλήσεων της εταιρίας.

Επίσης και οι ίδιοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να κάνουν και δικές τους έκτακτες καταβολές εισφορών σε αυτό.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, στην κατάμεστη από συνεργάτες της  αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, ο κ. Βοτσαρίδης επισήμανε ότι η ίδρυση και λειτουργία τους ΤΕΑ Ιnterlife ήταν μια απόφαση της εταιρίας που είχε ληφθεί πριν δύο χρόνια και γίνεται πράξη με στόχο να συμβάλει στις συνταξιοδοτικές παροχές τόσο των εργαζόμενων σε αυτή  όσο και των συνεργατών της ασφαλιστών.

Μάλιστα, προέβλεψε ότι ο θεσμός της επαγγελματικής ασφάλισης στην Ελλάδα  θα αναπτυχθεί τα επόμενα και ο αριθμός των επαγγελματικών ταμείων από 20 που είναι σήμερα θα φτάσει τα 200.

Η Ιnterlife ,πρόσθεσε,  έχει στόχο το ΤΕΑ Interlife να αναπτυχθεί παρέχοντας υψηλό επίπεδο προστασίας των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του με απόλυτη διαφάνεια στην διαχείριση του  τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “όπως πάμε την εταιρία  θα πάμε και το ταμείο”.

Αναφέροντας ορισμένα στοιχεία από την πορεία της Interlife Ασφαλιστική τόνισε ότι, είναι 10η σε κέρδη σε σύνολο 34 ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, 15η σε σύνολο 34 εταιριών στην παραγωγή ασφαλίστρων, 4η σε κέρδη σε  σύνολο 15 εταιριών με Ελληνική Μετοχική Σύνθεση και 5η, στο σύνολο αυτών των 15 εταιριών, σε παραγωγή ασφαλίστρων.   

Στην παρουσίαση του ΤΕΑ Interlife χαιρετισμό έκανε  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) Δρ. Χρήστος Π. Νούνης.

Ακολούθησε παρουσίαση του ΤΕΑ Interlife και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις των διαμεσολαβητών, σχετικά με θέματα λειτουργίας του ταμείου και συμμετοχής σε αυτό. 

Αναλυτικές πληροφορίες για την λειτουργία του ΤΕΑ Interlife ΝΠΙΔ μπορεί να βρείτε την ιστοσελίδα του ταμείου  https://www.teainterlife.gr Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *