spot_img
spot_imgspot_img

Και η εκκλησία θέλει ασφάλιση ! Ποια ακίνητα θέλει να ασφαλίσει με διαγωνισμό η Ιερά Σύνοδος

Ακίνητα συνολικής αξίας 90.000.000,00 € θα ασφαλίσει η Εκκλησία της Ελλάδος
Δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμόν για την ασφάλιση εκκλησιαστικών κτηρίων ανακοίνωσε η Εκκλησία της Ελλάδος, συνολικής αξίας 90.000.000,00 €, εκ των οποίων τα 82.000.000,00 € αφορούν την αξία των ακινήτων και 8.000.000,00 € για απώλεια ενοικίων.
Οι ασφαλιστικοί κίνδυνοι που ζητά να ασφαλίσει είναι, ασφάλιση πυρκαγιάς , σεισμού και συμπληρωματικών κινδύνων καθώς και ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης προς τρίτους.
Ο διαγωνισμός θα γίνει από την Κεντρική Υπηρεσία οικονομικών της Εκκλησίας της Ελλάδος την 1η Νοεμβρίου 2017.
Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη του διαγωνισμού εδώ

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.