Πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Διαθέτοντας υψηλό capacity, μεγάλο εύρος καλύψεων, αλλά και ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφάλιση μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων στην Ελλάδα, αποφάσισε να αναπτυχθεί και στις ασφαλίσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης «Business Protect» και «Business Advanced».

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική τα τελευταία χρόνια έχει καταβάλει πάνω από 40 εκατ. Ευρώ σε αποζημιώσεις καλύπτοντας συνασφαλιστικά 11 από τα μεγαλύτερα καταστροφικά γεγονότα, τα οποία προκλήθηκαν κυρίως στο χώρο των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Στον τομέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει δύο προγράμματα, το «Business Protect» και το «Business Advanced», τα οποία απευθύνονται σε Επιχειρήσεις με Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο μέχρι € 5.000.000 για οικοδομή και περιεχόμενο (Εξοπλισμός, Εμπορεύματα).

Με το πρώτο, παρέχονται βασικές καλύψεις για ζημιές όπως πυρκαγιά, κεραυνός, έκρηξη, πτώση αεροσκαφών & τρομοκρατικές ενέργειες/ κακόβουλες ενέργειες και με το δεύτερο, εξασφαλίζονται επιπλέον παροχές όπως κλοπή / ληστεία, θραύση κρυστάλλων, αστική ευθύνη από λειτουργία χώρου, αλλοίωση εμπορευμάτων, βραχυκύκλωμα με & χωρίς εστία φωτιάς, επίδομα διακοπής εργασιών κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ασφαλιστικές καλύψεις των προγραμμάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ασφαλίσεις Γενικής & Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Πρόκειται για μία από τις πλέον προηγμένες ασφαλιστικά, καλύψεις, που περιλαμβάνεται στα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια των επιχειρήσεων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ασφαλίσεων, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική καλύπτει την αστική ευθύνη του ασφαλιζόμενου για Σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημίες που θα προκληθούν σε τρίτους, κατά την διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης και οφείλονται σε ατύχημα το οποίο θα συμβεί από την λειτουργία των χώρων της και για το οποίο ατύχημα υπεύθυνος από Νόμο θεωρείται ο ασφαλιζόμενος.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *