Πότε και πως θα υπάρξουν διοικητικές αλλαγές από τον νέο αγοραστή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε προκαταρκτικό στάδιο βρίσκονται οι πρώτες επαφές του νέου βασικού μετόχου της Εθνικής Ασφαλιστικής με την εταιρία και τράπεζα.

Τρέχουν οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών από την εποπτική αρχή της Τράπεζας της Ελλάδος και την επιτροπή ανταγωνισμού ώστε να δοθεί το τελικό ΟΚ στον όμιλο ΕΧΙΝ να αναλάβει τυπικά και ουσιαστικά την διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Αυτές οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τέλος του χρόνου και στο μεσοδιάστημα αυτό οι νέοι αγοραστές θα πυκνώσουν τις επαφές τους, κυρίως μετά τον Αύγουστο, για ζητήματα που αφορούν το λειτουργικό κομμάτι της εταιρίας.
Επίσης αναμένεται σύντομα και ανάλογα την συμφωνία που έχει γίνει η συμμετοχή του αγοραστή και στην διοίκηση της εταιρίας με ένα μέλος.
Τέλος, όσον αφορά το brand name της ασφαλιστικής εταιρίας , που όπως προβλέπει η συμφωνία θα παραχωρηθεί για δέκα χρόνια στην ΕΧΙΝ, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα περάσει στην κυριότητα της Εθνικής Τράπεζας, αν είναι κατοχυρωμένο από την ασφαλιστική , με την καταβολή αντίστοιχου τιμήματος στην ασφαλιστική.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *